Безкоштовний VPN-сервіс від Opera став доступний на Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безкоштовний VPN-сервіс від Opera став доступний на Android

Технології&Авто
589
Раніше в цьому році Opera випустила на iOS свій безкоштовний VPN-додаток, який має просту назву Opera VPN. Тепер цей додаток став доступний і на Android. Як і iOS-версія, варіант для Android базується на придбаному в 2015 році компанією сервісі SurfEasy і дозволяє безпечно переглядати веб-сайти при використанні публічних мереж.
VPN-рішення Opera здебільшого спрямоване на надання користувачам безпеки. Однак також додаток дозволяє з’являтися в Мережі як житель США, Канади, Німеччини, Сінгапуру або Нідерландів, обходячи таким чином територіальні обмеження деяких сервісів, причому абсолютно безкоштовно. Opera VPN також дозволяє блокувати рекламу, проте водночас в додатку присутня низка досить ненав’язливих рекламних банерів.
«Додаток Opera VPN для Android вигідно відрізняється від інших VPN-сервісів тим, що пропонує повністю безкоштовне обслуговування без обмежень щодо трафіку і необхідності введення логіна, поліпшені функції захисту бездротових мереж і відсутність необхідності в підписці», – говорить Кріс Х’юстон (Chris Houston), віце-президент підрозділу SurfEasy компанії Opera.
Налаштування Opera VPN триває кілька секунд. Додаток самостійно вносить зміни в налаштування VPN Android-пристрою. Сервіс, крім усього іншого, дозволяє перевіряти безпеку мереж Wi-Fi за допомогою спеціального тесту, що показує потенційні проблеми.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас