Понад 1,5 млн британських сімей живуть у боргах (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 1,5 млн британських сімей живуть у боргах (дослідження)

Світ
707
Близько 1,6 млн британських сімей живуть в умовах крайньої заборгованості, а офіційні дані уряду недооцінюють інтенсивний тягар погашення для багатьох сімей і окремих осіб. Такого висновку дійшли представники британського Конгресу профспілок (TUC).
Всупереч офіційним даними, які припускають, що домашні господарства погашали заборгованість, накопичену перед фінансовою кризою, у звіті Конгресу повідомляється, що домашні господарства перебувають у ще тажчому становищі, ніж будь-коли, оскільки заробітна плата по країні сильно скоротилася.
Дані ОЕСР показують, що реальні британські заробітні плати впали на 10.4% між 2007 роком і 2015 роком.
«Понад 1 млн британських сімей з доходом нижче 30 тис. фунтів стерлінгів перебувають у надзвичайному борговому становищі, і нинішній застій заробітної поглиблює цю проблему», — йдеться у звіті.
Загальний незабезпечений борг, включаючи автокредити і кредитні картки, але не враховуючи іпотеку, для британських домашніх господарств підвищився на 48 млрд фунтів стерлінгів в період з 2012 року по 2015 рік, досягнувши 353 млрд фунтів.
У понад 3,2 млн британських сімей витрати перевищують 25% загальний дохід сім’ї. Більше 40% доходу сім’ї йде на сплату кредиторам, підрахували представники Конгресу.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас