Amazon тестує поштомати на заправках Shell — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon тестує поштомати на заправках Shell

Фондовий ринок
318
Amazon буде співпрацювати з нафтовим гігантом Shell для тестування сервісу доставки посилок Amazon Locker. E-commerce компанія розмістила поштомати Amazon Locker на десяти заправних станціях в Мюнхені. Поки це тільки пілотний проект. Якщо тестування виявиться успішним, поштоматів буде набагато більше в декількох містах Німеччини.
Гігант електронної комерції Amazon співпрацює з англо-датською нафтовою компанією з метою завоювання частки на ринку Німеччини. Згідно з інформацією агентства DPA, ідея Amazon полягає в тому, щоб надавати послуги доставки, незалежно від таких служб як DHL, яка є лідером на німецькому ринку.
Клієнти онлайн-ритейлера матимуть можливість перенаправити свої посилки в поштомати Amazon в тому випадку, якщо не планують бути вдома на момент доставки.
Нагадаємо, минулого місяця повідомлялося про те, що Amazon анонсувала тестування поштоматів у Мюнхені та Берліні. У разі повноцінного запуску Amazon Locker у Німеччині, компанія створить серйозну конкуренцію Deutsche Post DHL, яка має понад 2,5 тис. пакувальних станцій по всій Німеччині.
Раніше повідомлялося про те, що в кінці 2015 року Amazon Locker запустили у Франції. А на початку 2016 року стало відомо, що Amazon має намір представити свої поштомати по всій Європі.
Раніше повідомлялося про те, що Amazon представила літак Boeing 767 для доставки товарів. Компанія буде використовувати літак для доставки товарів клієнтам Amazon Prime в США. Судно також служитиме безкоштовною рекламою — на ньому зображений логотип компанії. Amazon орендує 40 таких літаків у Atlas Air і Air Transport Services.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас