Виробник пива Carlsberg Ukraine виплатить 1,7 млрд грн дивідендів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробник пива Carlsberg Ukraine виплатить 1,7 млрд грн дивідендів

Фондовий ринок
866
Акціонери одного з найбільших українських виробників пива компанії Carlsberg Ukraine вирішили виплатити 1,7 млрд грн дивідендів.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
Порядок виплати дивідендів, а також порядок складання списку осіб, які мають право їх отримати, затверджений на засіданні наглядової ради Carlsberg Ukraine, яка відбулася 22 серпня.
Акціонери вирішили, що цей список буде затверджений 9 вересня поточного року.
Дивіденди будуть виплачені у розмірі 1,7 млрд гривень, або 1,67 гривні за одну просту іменну акцію, у період з 8 вересня 2016 року по 22 лютого 2017 включно через депозитарну систему України в порядку, встановленому Національною комісією з цінних паперів.
Вищевказану суму буде виплачено двома частинами: першу у розмірі 552,1 млн. гривень — у період з 8 вересня по 31 грудня поточного року; другу частину (1,15 млрд грн) — у період з 1 січня по 22 лютого 2017 року.
Carlsberg Ukraine зареєстрована у вигляді публічного акціонерного товариства “Карлсберг Україна” у Запоріжжі. Компанія об’єднує заводи в Запоріжжі, Києві та Львові.
У портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво та безалкогольні напої таких торгових марок: “Славутич”, “Львівське”, Tuborg, “Балтика”, Carlsberg, Holsten, Corona, Negra Modelo, “Арсенал”, “Хмільне”, “Квас Тарас”, Top Tea, Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner.
За матеріалами:
Agravery
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас