Суд відмовився задовольнити позов бізнесмена Іванющенка до нардепа Лещенка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд відмовився задовольнити позов бізнесмена Іванющенка до нардепа Лещенка

Кримінал
281
Печерський райсуд Києва відмовив у задоволенні позову про захист честі, гідності та ділової репутації екс-нардепа (фракція Партії регіонів), українського бізнесмена Юрія Іванющенка до народного депутата Сергія Лещенка (фракція “Блок Петра Порошенка”).
“Сьогодні я виграв суд у Іванющенка. Точніше, це “Юра Єнакіївський” подав проти мене позов – і програв. Соратник Януковича вирішив судитися після мого ефіру на Savik Shuster Studio від 20 листопада 2015 року, де я нагадав, що Іванющенко був “смотрящим” Януковича і перевірявся слідством у справі Майдану на причетність до підвозу до Києва “тітушек”, – повідомив С.Лещенко на своїй сторінці в “Фейсбук” у понеділок.
Депутат зазначив, що в позові Ю.Іванющенко доводив, що слово “смотрящий” є жаргоном ув’язнених, а оскільки він сам в тюрмі не сидів, то і “смотрящим” бути не може. “Щодо “титушек” йому також не було оголошено підозру, а тому він наче не має відношення”, – написав він.
С.Лещенко повідомив, що в понеділок прибув до суду і зачитав клопотання про відвід судді Печерського райсуду Ірини Литвинової, яка вела цю справу. “Зрештою Литвинова не “відвелася”, але водночас … винесла рішення на мою користь по суті позову Іванющенка”, – наголосив депутат.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас