Vision Mercedes-Maybach 6: суміш минулого і майбутнього — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vision Mercedes-Maybach 6: суміш минулого і майбутнього

Технології&Авто
1331
На знаменитій автомобільній виставці Concours d’Elegance, яка щорічно проводиться в каліфорнійському селі Pebble Beach, представлено концепт Vision Mercedes-Maybach 6.
Дизайн автомобіля може здатися спірним. У ньому поєднуються деталі з минулого і футуристичні елементи. Довжина машини становить майже шість метрів.
В очі кидаються дуже довгий капот, похила задня частина і масивна фальшрадиаторна решітка. Крім того, варто виділити оригінальний дизайн 24-дюймових колісних дисків
Концепт передбачає використання повністю електричної силової установки. Її потужність становить 750 кінських сил. Харчування забезпечує блок акумуляторів ємністю 80 кВт · год.
На одній зарядці розкішне купе теоретично зможе долати відстань до 500 км (в циклі NEDC). Завдяки 350-кВт зарядній системі достатньо всього 5 хвилин для запасання енергії, якої вистачить на 100 км шляху. Підтримується також бездротова підзарядка.
Розгін з 0 до 100 км / год триватиме менше 4 секунд. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км / ч.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас