Payoneer запустив можливість виводити кошти безпосередньо на рахунки в українському банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Payoneer запустив можливість виводити кошти безпосередньо на рахунки в українському банку

Фінтех і Картки
1226
Кошти з карт Payoneer, які використовують українські фрілансери для прийому оплати за свої послуги, тепер можна виводити безпосередньо на відкриті в «ПриватБанку» рахунки, в тому числі карткові. Як стало відомо AIN.UA, спільний проект розробляли близько півтора років.
Про нову можливість компанія Payoneer повідомила своїм клієнтам в індивідуальних email з пропозицією вказати рахунок «ПриватБанку», на який буде здійснюватися виведення коштів. У банку підтвердили запуск послуги.
Гроші на рахунку «ПриватБанку» зараховуються в гривні. Конвертація, згідно з тарифами системи, проходить на основі середньоринкового курсу. Комісія за конвертацію – 2,75% від суми транзакції. Також стягуються 2% від загальної суми за виведення коштів на банківський рахунок. Мінімальна для виведення сума – $ 200.
З боку «ПриватБанку» комісій при зарахуванні немає. «Для фрілансерів діють спеціальні тарифи: зарахування платежів безкоштовно», – говорить Марія Страшко, керівник проекту «ПриватБанку» по обслуговуванню фрілансерів.
Переведення в готівку коштів з картки українського банку обійдеться в 1% від суми при використанні картки “Універсальна” та без комісії при знятті з картки для виплат.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас