«Інтерпайп» адаптує виробництво залізничних коліс до світового ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Інтерпайп» адаптує виробництво залізничних коліс до світового ринку

Фондовий ринок
501
Єдиний виробник залізничних коліс в Україні – компанія «Інтерпайп» почала дослідно-промислову експлуатацію нової ділянки з фінішної обробки залізничних коліс. Введені потужності дадуть змогу випускати складніші продукти, затребувані в Європі, Америці та на Близькому Сході. Інвестиції в проект склали $6 млн. Він є частиною комплексної програми розвитку колісного бізнесу «Інтерпайп», повідомляє прес-служба компанії.
Ділянка призначена для виконання високоточних операцій зі свердління і розточування залізничних коліс. Раніше ці операції компанія замовляла у європейських субпідрядників, а тепер вони будуть здійснюватися в Україні, на заводі «Інтерпайп НТЗ». Нове обладнання враховує всі вимоги до продукції провідних світових виробників рухомого складу і національних операторів залізниць, зокрема Siemens, Bombardier, Hyundai, Alstom, Deutsche Bahn, SBB, OBB, DSB, RENFE.
Потужності нової ділянки дають змогу виконувати свердлильні операції до 60 тис. шт./рік залежно від конструкції колеса.
Нова лінія оснащена двома центрами для свердління і розточування коліс AVIA, координатно-вимірювальною машиною для контролю геометрії Mora, балансувальним верстатом для балансування та усунення дисбалансу CIMAN. Українські верстатобудівники поставили обладнання для магнітопорошкової дефектоскопії (ТОВ «Ультракон-Сервіс») і фарбувальної лінії (ТОВ «НВФ «Техвагонмаш»).
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас