Полторак розповів, про що домовився з головою Пентагону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Полторак розповів, про що домовився з головою Пентагону

Казна та Політика
596
Сполучені Штати Америки залишаються надійним партнером у боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність України.
Про це заявив у п’ятницю міністр оборони Степан Полторак під час зустрічі із заступником секретаря з питань оборони США в галузі закупівель, технологій і логістики Френком Кенделлом, повідомляє прес-служба Міноборони.
“Сполучені Штати Америки були і залишаються надійним партнером в нашій боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність. Неможливо переоцінити допомогу, яку ми отримуємо від уряду США. Днями ми отримали безпілотні літальні апарати, а раніше – станції контрбатарейної боротьби. Вся отримана допомога використовується за призначенням і допомагає зберегти життя нашим військовослужбовцям і протистояти ворогові на сході України”, – зазначив Полторак.
Він подякував за надану можливість отримувати дорадчу допомогу від іноземних радників під час розробки стратегічних документів оборонного планування.
“За участю іноземних радників із країн-членів НАТО, в тому числі США, ми вибудували чіткий шлях реформ і задекларували наші плани в Стратегічному оборонному бюлетені”, – зазначив міністр, додавши, що від “намірів ми вже перейшли до реальних дій”.
“Створено Комітет реформ Міністерства оборони, для роботи в якому ми потребуємо допомоги іноземних радників вищого рівня. Про це ми спілкувалися з міністром оборони США Ештоном Картером, який пообіцяв допомогти в цьому питанні”, – сказав Полторак.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас