«Розумний» годинник Samsung Gear S3 дебютує на IFA 2016 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Розумний» годинник Samsung Gear S3 дебютує на IFA 2016

Технології&Авто
739
Ресурс SamMobile повідомляє, що анонс «розумного» наручного годинника Samsung наступного покоління відбудеться у перших числах вересня на виставці IFA 2016.
Пристрій зараз фігурує під позначенням Gear S3. Він прийде на зміну смарт-хронометру Gear S2, дебют якого відбувся приблизно рік тому.
Інформації про характеристики Gear S3 поки дуже небагато. Зазначається лише, що від попередника новинка успадкує обертовий безель — металевий обід навколо циферблата (екрана), за допомогою якого здійснюється навігація по меню і додатках. А це означає, що дисплей годинника, як і раніше, матиме круглу форму.
В якості програмної платформи, швидше за все, буде використовуватися операційна система Tizen з набором програм для відстеження активності та занять спортом.
Зазначимо, що в другому кварталі поточного року по всьому світу було випущено 3,5 млн смарт-годинників, що на 32 % менше, ніж роком раніше. Компанія Samsung реалізувала 0,6 млн «розумних» хронометрів, що відповідає 16 % ринку. Попит на смарт-годинники південнокорейського гіганта в річному численні зріс на 51 %.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас