Найважливіші цифри й цитати четверга, 28 липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри й цитати четверга, 28 липня

732
Найважливіші цифри й цитати четверга, 28 липня:
  • ФГВФО виставив на продаж нежитлову нерухомість вартістю до 53 млн за об’єкт
  • Арбітражний керуючий завдав Укрексімбанку збиток на 178 млн грн
“Нафтогаз” звинуватив “Газпром” у порушенні зобов’язань за транзитним контрактом
“Сьогодні я з цього приводу направив офіційний лист-звернення до Європейської комісії з пропозицією зібрати моніторингову групу і провести, по-перше, аналіз ситуації, зафіксувати невиконання “Газпромом” контрактних умов по тиску подачі газу в систему України і прийняти рішення, що робити далі з цією ситуацією”, – сказав Коболєв.
Названо справедливу ціну автогазу в Україні – експерт
“Кожен заправний модуль, який встановлений нелегально, приносить своєму власнику до 4 грн з літра, а легальний – 10-15 копійок. Сьогодні практично 90% легального ринку зрідженого газу на ньому взагалі нічого не заробляють. Ми неодноразово зверталися в усі можливі інстанції, але результату це не дало. Зараз готуємо лист Президенту”, – зазначив Косянчук.
Скільки братимуть за проїзд по трасі Київ – Одеса
«Важливо зазначити, що поки ця ідея – тільки на стадії розвитку і конкретних дій не було. Можуть бути два варіанти розвитку подій: або буде встановлена ​​плата за проїзд по існуючій трасі, що не логічно, так як вона в поганому стані, або побудують нову», – пояснив начальник відділу інвестицій в інфраструктурні проекти Агентства інвестицій Одеської ОДА Володимир Шемаєв.
В Україні хочуть озброїти всіх військовозобов’язаних – Мамчур
“З резервістами вже почали цикл навчань. Генштаб створює також оперативний резерв першої черги з тих, хто звільняється з лав армії. Більш того, опрацьовуємо механізм озброєння всього військовозобов’язаного населення України в разі масштабної агресії противника”, – розповів депутат.
Гонтарева: курс долара в Україні впав на 7,4%
«З початку року Національний банк України провів 71 валютний аукціон, а також одну валютну інтервенцію за фіксованим курсом», – говорить Гонтарева.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас