США в боротьбі з відмиванням грошей розширюють контроль над угодами з дорогою нерухомістю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США в боротьбі з відмиванням грошей розширюють контроль над угодами з дорогою нерухомістю

Нерухомість
257
Влада в січні зобов’язала компанії, що займаються страхуванням прав власності на елітні будинки та квартири, визначати особу тих, хто стоїть за придбанням такого житла.
Федеральний уряд США ухвалив рішення запровадити контроль над угодами з дорогим нерухомим майном в Нью-Йорку, в двох округах штату Флорида, в Лос-Анджелесі, на пляжній зоні Сан-Франциско, в місті Сан-Дієго (штат Каліфорнія), а також в Сан-Антоніо (Техас).
Про це в середу повідомив в. о. директора фінансової розвідки США (FinCEN) Джамал Ель-Хінді.
Це відомство входить до складу Міністерства фінансів країни, передає ТАСС. У січні цього року влада в рамках боротьби з відмиванням грошей зобов’язала компанії, що займаються страхуванням прав власності на елітні будинки та квартири, визначати особу тих, хто стоїть за придбанням такого житла без залучення банківських кредитів і з використанням компаній, покликаних приховати справжнього бенефіціара.
Спочатку ця норма діяла лише для Манхеттена, центрального району Нью-Йорка, і курортного міста Маямі (Флорида). “Розповсюдивши ці заходи на інші великі міста, ми дізнаємося ще більше про можливе відмивання грошей на національних ринках нерухомості, що допоможе нам виробити подальші рішення в частині регулювання”, – пояснив Ель-Хінді.
Тепер ці норми діятимуть і в інших районах Нью-Йорка, а також у Флориді в округах Броуард і Палм-Біч. Розпорядження FinCEN набуває чинності із серпня.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас