«Зв'язковий Тревел» використав ідею Pokemon Go для створення сервісу подорожей зі знижками на авіаквитки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Зв'язковий Тревел» використав ідею Pokemon Go для створення сервісу подорожей зі знижками на авіаквитки

Казна та Політика
392
Сервіс продажу авіаквитків «Зв’язковий Тревел» оголосив про запуск гри Travel Go, яка дає змогу мандрівникам отримувати знижки за участь у ній. Для цього потрібно створювати і знаходити «тревел-мітки» у найнезвичайніших місцях та обмінювати їх на промокоди.
Проект Travel Go виконано у вигляді гри. Користувач розміщує на мапу «тревел-мітку», яку можуть знайти інші гравці. Щоб розмістити її, необхідно обрати точку на мапі, додати фотографію місця, назву і його стислий опис. Таким чином, в цій локації має побувати той, хто розміщує мітку, і той, хто її шукає.
Опублікувати мітки можуть користувачі, які вже купували квитки за допомогою сервісу, а знаходити – всі охочі.
Для знаходження мітки потрібно обрати її на мапі та підійти до неї. Після цього слід увести номер замовлення, який прикріплений до цієї точки. Натомість користувач і автор мітки отримують код зі знижкою на авіаквиток. У грі також присутні преміум-мітки, що дають додаткові бонуси.
Протягом місяця сервіс Travel Go буде інтегрований в додаток для пошуку авіаквитків «Зв’язковий Тревел». Представники компанії повідомляють, що планують додати в гру технологію доповненої реальності.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас