Чужий "Оплот": Україна продала за кордон ще одну партію унікальних танків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чужий "Оплот": Україна продала за кордон ще одну партію унікальних танків

Казна та Політика
2531
Таїланд прийняв другу за 2016 рік партію танків “Оплот” українського виробництва.
Про це повідомляє прес-служба державного підприємства “Завод імені Малишева”.
Процес огляду і апробації машин пройшов у два етапи. Спочатку – в складальному цеху підприємства, де було схвалено техніку і підтверджено її параметри на робочих стендах.
Потім випробування нових “Оплотів” відбулися в умовах полігону, де іноземним замовникам були представлені всі можливості й переваги цієї бойової одиниці. “Продемонстровані унікальні ходові якості танка, його захист, система управління вогнем, в тому числі можливості навігаційного забезпечення і витривалість в екстремальних випадках. Всі тактико-технічні характеристики машини були повністю підтверджені. Замовником зазначено відмінну якість бойової машини, підписаний протокол здачі готової продукції”, – йдеться в повідомленні.
Таким чином, партія танків на потреби Збройних сил Таїланду повністю готова до відвантаження найближчим часом, а на підприємстві вже виготовляють наступну партію “Оплотів” у рамках цього контракту.
Як повідомляли ЗМІ, танки “Оплот”, що є новітньою українською розробкою, не ввійшли в оборонне замовлення для української армії на 2016 рік, котре формує Міноборони.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас