Porsche прискорює розробку свого першого електричного спорткара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Porsche прискорює розробку свого першого електричного спорткара

Технології&Авто
258
Ринок електромобілів давно вже не обмежується компанією Tesla Motors. Багато компаній розвивають цей напрям, зокрема дорогі європейські бренди на зразок BMW, Mercedes, Audi, Aston Martin, Jaguar і Maserati. Деякі навіть хочуть перевести чверть свого асортименту автомобілів на електродвигуни.
Як повідомляє джерело, німецький автовиробник Porsche, який входить у концерн Volkswagen AG, має намір створити понад 1 400 нових робочих місць, щоб максимально прискорити розробку першого в своєму модельному ряді повністю електричного спорткара, який конкуруватиме з моделями Tesla Motors та інших конкурентів. Обсяг виробництва спершу складе більше 15 тис. одиниць на рік.
Близько 900 нових робочих місць пов’язані з виробництвом, ще 300 – з проектуванням, а решта 200 – адміністративний персонал для проекту з кодовою назвою J1. Про це розповів директор з управління персоналом компанії Андреас Хеффнер. Додатково Porsche шукає 100 IT-фахівців, 50 експертів у сфері цифрових технологій і більше стажистів, щоб ефективніше конкурувати з технологічними компаніями на кшталт Google і Apple, які пропонують масу розробок для автомобілів з можливістю інтернет-підключення.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас