Блокчейн у фінансах та управлінні. Fintech-і govtech-кейси – на Blockchain Conference Kiev — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Блокчейн у фінансах та управлінні. Fintech-і govtech-кейси – на Blockchain Conference Kiev

Фінтех і Картки
226
Які проблеми вирішує блокчейн у фінансах й управлінні спільними активами – розкажуть спікери третьої щорічної Blockchain & Bitcoin Conference Kiev.
23 вересня в Києві зустрінуться фінансисти, айтішники та підприємці, які мають досвід успішної роботи з блокчейном. Для них організували окремий тематичний потік.
Зал «Про» – це 13 виступів, поділених на три блоки.
У блоці «фінанси» йтиметься про нові блокчейн-розробки в цій галузі та взаємостосунки з національними банками. Якої реакції слід очікувати від нацбанків щодо альтернативної валюти та децентралізованих сервісів – побоювання чи сприяння? Наскільки близькою є влада до ідеї створення національної криптовалюти?
Секція «Fintech» буде присвячена блокчейну в банківській системі. Як просунулися платіжні сервіси протягом останнього року, та які інструменти на основі блокчейну з’являться в найближчому майбутньому? Кого з банківських працівників замінить блоковий ланцюг, і які кошти він заощадить фінзакладам?
Блок «Govtech» – те, без чого не обійтись на конференції в Києві. Україна – одна з небагатьох країн, де влада ставиться лояльно до децентралізованих сервісів з управління держактивами. Так, в окремих регіонах ось-ось запрацює система електронних аукціонів з оренди та продажу держмайна eAuction. Автори та розробники сервісу розкажуть про історію його створення і запуску.
Також у рамках секції – огляд govtech-трендів, сервіси з реєстрації на блокчейні, смарт-контракти в бізнесі та casestudy на досвіді Естонії.
У компанії Smile-Expo, яка організувала конференцію, стверджують, що цього року до Києва приїде вдвічі більше учасників, ніж у 2015-му. Очікують близько тисячі осіб з України та з-за кордону.
Програма та реєстрація – на сайті bitcoinconf.com.ua
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас