Відомі лоукостери повертаються в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відомі лоукостери повертаються в Україну

Казна та Політика
4325
Уже в цьому році на український авіаринок повернуться відомі лоукостери, проте пасажирські перельоти вони будуть здійснювати лише з 2017 року. Про це в ефірі Hromadske.ua повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.
За його словами, авіаційний ринок України оживає. Окремі аеропорти збільшили свій пасажиропотік до 20%, в середньому по країні цей показник поки що становить 13%.
“Все більше і більше авіакомпаній мають задоволення своїх запитів. В даний час близько 90% запитів нових авіакомпаній отримують підтвердження на співпрацю”, – сказав Омелян.
Окремо міністр зазначив, що стурбований політикою деяких регіональних аеропортів. Зокрема, це аеропорти Івано-Франківська, Дніпра і Запоріжжя. Одним компаніям вони дають дозвіл на співпрацю, іншим категорично відмовляють.
Зараз Мінінфраструктури розбирається, з чим це може бути пов’язано, і якщо виявить обмеження вільного ринку чи бажання нашкодити конкурентам, то діятиме жорстко.
Нагадаємо, 26 липня державна авіаційна служба домовилася з Міністерством транспорту і комунікацій Литовської Республіки про повне зняття обмежень у повітряному сполученні між країнами.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас