Вартість цифрової валюти соціальної мережі зросла на 1 000% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість цифрової валюти соціальної мережі зросла на 1 000%

Фінтех і Картки
930
Валюта соціальної мережі Steemit, яка винагороджує своїх користувачів за кількість лайків, додала більш ніж 150 млн доларів у вартості.
Вартість steem – цифрової валюти нової соціальної мережі Steemit – злетіла на 1 000% через два тижні після того, як мережа зробила перші виплати найактивнішим користувачам, повідомляє coinmarketcap.com.
Steemit заохочує користувачів, чиї пости отримують значну кількість лайків, цифровою валютою steem. Контент сайту не обмежується тематикою цифрових валют, і користувачі розміщували пости на різноманітні теми – від рецептів приготування лазаньї до незабутньої подорожі на північ Африки.
Вартість цифрової валюти steem у вівторок склала 1,75 долара, а обсяг ринкової капіталізації компанії досяг 151,8 млн доларів. 4 липня, коли Steemit вперше заплатила своїм користувачам за контент, вартість валюти становила тільки 13 млн доларів.
Користувачі, які отримали цифрову валюту steem, можуть обміняти її на bitcoin просто в рамках платформи. Вони можуть використовувати bitcoin для оплати товарів або послуг чи зберегти їх як вигідну інвестицію.
Steemit подібна до соціальних мереж Reddit і Facebook. Вона функціонує на основі технології blockchain і сприяє тому, щоб користувачі ділилися контентом. Мережа була запущена 4 травня і спершу не передбачала системи заохочень.
Цифрову валюту steem створюють за допомогою технології blockchain, тоді як bitcoin генерують через майнінг, розв’язуючи складні математичні завдання.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас