Кабмін задумав капремонт автомагістралей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін задумав капремонт автомагістралей

Казна та Політика
1479
Кабінет Міністрів у березні 2017 року планує почати масштабний капітальний ремонт українських автомагістралей із залученням фінансування з дорожнього спецфонду, який буде створений до кінця поточного року, – заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман в інтерв’ю телеканалу «Україна». «Ми хочемо в березні наступного року почати масштабний капітальний ремонт», – сказав він.
За словами прем’єра, дорожній спецфонд дає змогу залучити необхідний обсяг фінансування для масштабної реконструкції.
«Ми в цьому році створимо державний фонд, дорожній фонд, який буде працювати з наступного року. Є повне розуміння, в тому числі і в парламенті, в цьому питанні. Це дасть нам можливість створити механізм фінансування українських доріг. Ми можемо залучити туди десятки і сотні мільярдів, а це – робочі місця українців, дороги, логістика», – зазначив глава уряду.
Разом з тим, підходи Мінінфраструктури до будівництва платних доріг не збігаються з європейськими. За попередніми підрахунками, проїзд по платній трасі Київ – Одеса може коштувати 900 грн. Хоча раніше в уряді відрапортували, що план з ремонту доріг в 2016 р. виконали на 30%.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас