Обсяги платежів через PayPal зросли майже на третину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обсяги платежів через PayPal зросли майже на третину

Фінтех і Картки
418
За підсумками другого кварталу обсяг платежів через платіжний сервіс PayPal підвищився на 28% порівняно з аналогічним періодом минулого року і склав 86 млрд доларів США.
Кількість активних рахунків користувачів платіжною системою збільшилася на 11% і досягла 188 млн, кількість оброблених операцій склала 1,4 млрд, що на 25% вище, ніж у другому кварталі минулого року, повідомляє американське ділове видання Forbes.
Чистий прибуток компанії досяг 436 млн доларів, або 36 центів на акцію. Торік ці показники становили 408 млн доларів, або 33 центи на акцію. Виручка зросла на 15% до 2,65 млрд доларів.
«Ми постійно вдосконалюємо нашу платформу і послуги для того, щоб мерчанти могли мати набагато більший прибуток від переходу до мобільної та електронної комерції. Наші успіхи у сфері фінансів є доказом того, наскільки ми успішні в досягненні наших цілей. До того ж, угода з Visa значно розширює наші можливості», – заявив президент і СЕО компанії Ден Шульман.
Нещодавно компанія PayPal оголосила про укладення угоди з Visa. Довгостроковий контракт двох компаній передбачає, що гаманці PayPal будуть приймати в торгових точках з безконтактними терміналами Visa, що допоможе PayPal збільшити охоплення. Крім того, згідно з контрактом, користувачі додатків від Paypal, наприклад, Venmo, зможуть швидко зняти гроші з рахунку у разі, якщо додаток прив’язаний до дебетової картки Visa.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас