Надзвичайний стан в Туреччині не позначиться на туристах - заява влади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Надзвичайний стан в Туреччині не позначиться на туристах - заява влади

Світ
475
Оголошення в Туреччині надзвичайного стану ніяк не вплине на повсякденне життя громадян і туристів, сказано в заяві Міністерства культури і туризму Турецької Республіки.
“Надзвичайний стан, оголошений по всій території Туреччини терміном на три місяці з 21.07.16, являє собою пакет заходів, які будуть застосовуватися в рамках конституційного права для підвищення заходів безпеки з метою забезпечення державним органам можливості боротися із загрозою, спрямованою проти прав і свобод громадян”, – сказано в заяві міністерства, оприлюдненій у п’ятницю на офіційному сайті посольства Туреччини в Україні.
У заяві наголошується, що зазначений пакет заходів не включає обмеження базових прав і свобод.
“Заходи безпеки, яких буде вжито, жодним чином не впливатимуть на повсякденне життя громадян Туреччини, подорожі та відпустки гостей, які відвідують нашу країну, і не будуть створювати ніяких перешкод для міжнародного туризму і повітряного сполучення”, – запевнила турецька влада.
Також Міністерство культури і туризму Туреччини запевнило у відсутності будь-яких негативних ситуацій, “які могли б вплинути на безпечний відпочинок гостей на всіх туристичних напрямках”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас