Фінансова компанія ARTFINBROK: Тендерні гарантії відтепер онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінансова компанія ARTFINBROK: Тендерні гарантії відтепер онлайн

Фінтех і Картки
442
Нещодавно сферу публічних закупівель вразила потужна новина – згідно з законом «Про публічні закупівлі» усі державні торги будуть переведені в електронну систему ProZorro. Такі зміни відчиняють навстіж двері перед представниками бізнесу, які раніше і не сподівались, що з державою можна торгувати чесно. Ця реформа – впевнений крок вперед у напрямку до економічної стабільності та достатку, ефективний інструмент у боротьбі з корупцією.
Безумовний позитив – відтепер учасником публічних торгів можна максимально швидко і просто. Перш за все, замовник потребує тендерну гарантію фінансової установи, адже це вагомий доказ забезпечення торгів. Для цього найкраще скористатись послугами Artfinbrok – єдиної фінансової компанії в Україні, яка надає тендерні гарантії онлайн. І немає різниці, біля вас смартфон, планшет чи ноутбук, Artfinbrok – це помічник, який незмінно поруч і завжди готовий стати у нагоді.
Окрім зручності та інноваційності, серед переваг фінансової небанківської установи Artfinbrok є і те, що для оформлення тендерної гарантії не обов’язково відкривати рахунок, збирати кілограми документацій, годинами очікувати у чергах. Професійна команда фахівців Artfinbrok пропонує отримання тендерних гарантій не лише з мінімальним пакетом документів, а й усього за 15 хвилин – і тим самим економить Ваш час та гроші. Руйнуючи монополію банків, вони надають гарантії з тією ж юридичною силою, але у десятки разів швидше та за вигідними тарифами, нижчими за середні.
Варто зауважити, що, окрім тендерних гарантій, компанія із дворічним досвідом Artfinbrok пропонує цілий спектр фінансових послуг, зокрема, фінансування бізнесу, оформлення порук, управління активами. Отримати бажане насправді просто, достатньо пройти легкий шлях у 5 кроків:
1) зареєструватись на сайті – artfinbrok.com.
2) заповнити форму і вкласти документи,
3) прийняти публічну оферту,
4) дочекатись відповіді,
5) сплатити рахунок.
Тим, хто знає ціну часу, хто береже кошти і власні зусилля, просто необхідно скористатись привілеями Artfinbrok, відвідавши сайт компанії. Адже для ділових людей, які орієнтуються у тенденціях і перебувають у перманентному пошуку корисних інновацій, цей онлайн-сервіс стане справжньою знахідкою, а надалі – і фінансовим партнером.
Без сумніву, такі позитивні зрушення – не панацея від усіх економічних проблем, але чіткий показник того, що ринок фінансових послуг в Україні переходить на новий, високотехнологічний рівень. І як головний доказ цьому – послуги фінансової компанії Artfinbrok. Єдиної, яка вловила хвилю змін, єдиної, яка пропонує більше.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас