Samsung обіграла Apple на її батьківщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung обіграла Apple на її батьківщині

Технології&Авто
904
Одна справа, коли популярність iPhone падає де-небудь в Індії, і зовсім інша, коли це відбувається на батьківщині бренду, в США. Згідно з даними аналітичної компанії Kantar Worldpanel, у другому кварталі 2016 року на продукцію Apple припало 29 % продажів смартфонів в Америці, тоді як її головний конкурент — Samsung — залучив на свою сторону 37 % покупців.
Apple iPhone 6s і 6s Plus сподобалися 14,6 % покупців в США. Можливо, відставання «яблучної» фірми пов’язане з очікуванням анонсу iPhone 7, який відбудеться цієї осені.
Не допомогло Apple вирватися в лідери навіть те, що вона набагато активніше від свого суперника переманювала у нього клієнтів. У другій чверті року від Samsung до Apple перейшли 14 % споживачів, тоді як від iPhone на користь пристроїв південнокорейської марки відмовилися лише 5 %. Серед тих, хто збирається поміняти свій смартфон протягом найближчого року, 88 % нинішніх власників продукції Apple і 86 % володарів апаратів Samsung висловили бажання зберегти вірність обраному бренду
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас