Кличко просить Кабмін невідкладно розблокувати рахунки "Київенерго" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко просить Кабмін невідкладно розблокувати рахунки "Київенерго"

Енергетика
681
Міський голова Києва Віталій Кличко закликав Кабінет Міністрів України забезпечити невідкладне розблокування рахунків ПАТ “Київенерго” з метою запобігання аварійним ситуаціям на тепло- і електромережах.
“Блокування рахунків “Київенерго” в столиці загрожує припиненням ремонтних робіт на теплових і електричних мережах, що може призвести до виникнення аварійних ситуацій. Не можна допустити, щоб через взаємини НАК “Нафтогаз України” і теплокомуненерго страждали жителі міст. Уряд повинен невідкладно врегулювати це питання і забезпечити розблокування рахунків теплопостачальних компаній”, – цитує Кличка прес-служба Київської міськдержадміністрації.
Міський голова закликав прем’єр-міністра Володимира Гройсмана невідкладно ініціювати зустріч керівництва Міністерства юстиції, “Нафтогазу України”, столичної влади і керівників ТКЕ.
“У столиці, через неможливість закупівлі матеріалів, “Київенерго” припинило плановий ремонт майже на 200 об’єктах. Ще понад тисячу ремонтів на тепломережах, зокрема аварійних, також під загрозою зупинки. Звертаю увагу уряду на той факт, що вже завтра в Києві на ліквідацію аварійної ситуації можуть не виїхати аварійні бригади “Київенерго”. Аналогічна ситуація сьогодні в більшості великих українських міст”, – заявив мер столиці.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас