Facebook знову поміняв алгоритм стрічки: пости друзів і сім'ї важливіше паблішерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook знову поміняв алгоритм стрічки: пости друзів і сім'ї важливіше паблішерів

Світ
196
Днями Facebook оголосив про чергову зміну роботи алгоритму, який відповідає за добір і показ постів у стрічці новин. Якщо стисло: спочатку друзі і сім’я, а вже потім все інше.
«Коли ми запускали стрічку в 2006 році, було складно уявити, з якою кількістю інформації доведеться зіткнутися користувачеві. 10 років потому понад мільярд людей використовує Facebook і ділиться потоком історій кожен день. Тому пости в стрічці ранжуються: щоб люди відразу бачили те, що їм важливо, і не пропускали важливих новин від друзів… Щоб упевнитися, що ви не пропустите пости від друзів і сім’ї, ми помістимо їх на початку вашої стрічки», – йдеться в офіційному повідомленні.
Іншими словами, тепер фото, відео, тексти сім’ї та друзів будуть пріоритетними в стрічках перед повідомленнями-новинами, повідомленнями сторінок, на які підписаний користувач, і т. д. Можна припускати, що сторінки зіткнуться з просіданням реферального трафіку і охоплення, особливо якщо SMM-спеціалісти, які ведуть їх, розраховують насамперед на прямі кліки, а не репости фоловерів.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас