Посол України в Італії заявив про нову можливість виходу на європейський ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посол України в Італії заявив про нову можливість виходу на європейський ринок

Світ
359
Україна може вийти на італійський ринок з брендом Made in Ukraine, made with Italy, вважає посол України в Італії Євген Перелигін.
“Бренд Made in Ukraine поки не сильно відомий в Італії, і ми на ці ринки широко вийти не можемо. Але сьогодні є нова можливість. Бренд Made in Ukraine, made with Italy може бути ланкою між нашими країнами і можливістю виходу як на більш широкий європейський ринок, так і на традиційні італійські ринки в Північній Африці, Латинській Америці”, – сказав він під час скайп-увімкнення на конференції в Києві.
Дипломат зазначив, що пік товарообігу між Україною та Італією фіксувався в 2011-2012 роках і становив майже $5 млрд; за останній рік він скоротився на 30%.
“Потенціал є, і якщо ми зможемо втілити політичні домовленості в конкретні проекти економічного, інфраструктурного та сільськогосподарського співробітництва, можу запевнити, що ми будемо констатувати зовсім інші цифри”, – сказав Є. Перелигін.
Посол також відзначив тісні контакти між політиками і чиновниками України та Італії.
“За останні два роки кількість політичних заходів перевищує всю ту роботу, яка велася до цього 22 роки. Керівниками наших країн створена потужна зовнішньополітична платформа для подальшої реалізації проектів”, – підкреслив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас