БПП: Порошенко піде на другий термін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БПП: Порошенко піде на другий термін

Казна та Політика
3414
Президент Петро Порошенко піде на другий президентський термін. Про це заявив лідер пропрезидентської фракції БПП Ігор Гринів.
“Є сумніви в тому, що Петро Олексійович піде на другий термін? В моєму розумінні немає ніяких сумнівів… Це страшна і велика відповідальність”, – заявив політик.
При цьому Гринів додав, що для успіху на виборах чинному президенту необхідно домогтися “екстраординарних результатів”: “Скоротився кредит довіри до влади, стало більше претензій до влади, частіше піднімають питання про відповідальність влади – і це вже інші вимоги, ніж ті, які були до Ющенка… Без реальних реформ, без відкритої позиції отримати пам’ятник в державі та увійти до української історії буде досить важко”.
Лідер пропрезидентської фракції також не виключив розіграш “старої карти” проти Порошенка. “Це повернення до старої парадигми Схід – Захід. Повернення до старої парадигми і пошук кандидата від Сходу і кандидата від Заходу – на жаль, це те домашнє завдання, яке ми не допрацювали, країна до кінця не зшита. І спроба й далі грати на цьому, те, що робить Опоблок, наприклад, чітко відчувається. Це навіть не реванш, це спроба грати на старій трубі”.
Згідно із соціологічними дослідженнями, рейтинг підтримки президента Петра Порошенка рекордно обвалився. Так, діяльність президента повністю підтримують лише 2% українців, ще 15% підтримують її частково. Ще 32% скоріше не схвалюють роботу президента, а 43% не схвалюють її категорично.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас