Кабмін передав Міністерству охорони здоров'я України регіональні лабораторії ДержСЕС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін передав Міністерству охорони здоров'я України регіональні лабораторії ДержСЕС

Казна та Політика
213
Кабінет міністрів передав Міністерству охорони здоров’я України регіональні лабораторні центри Державної санітарно-епідеміологічної служби.
Згідно з розпорядженням № 437 від 8 червня, опублікованому на сайті уряду 29 червня, всього МОЗ передано 27 регіональних лабораторних центрів ДержСЕС, а також лабораторний центр на водному транспорті, центр на залізничному транспорті та центр на повітряному транспорті.
Кабмін доручив Міністерству охорони здоров’я забезпечити в 2016 році проведення лабораторних досліджень, необхідних для реалізації повноважень Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.
У повідомленні, яке додано до розпорядження, зазначається, що дане рішення дозволить МОЗ виконувати функції з реалізації державної політики у сфері епідеміологічного нагляду, здійснювати заходи щодо створення державної установи “Центр громадського здоров’я”.
Як повідомлялося, у вересні 2014 року Кабмін створив Державну службу з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів шляхом реорганізації Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, Державної інспекції з питань захисту прав споживачів і ДержСЕС.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас