Американці зайнялися виробництвом соняшнику в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці зайнялися виробництвом соняшнику в Україні

Аграрний ринок
3736
Американська S&W Seed Company (штат Каліфорнія) підписала ліцензійну угоду на виробництво і збут двох сортів соняшнику для України, Росії, Білорусі, Грузії та Казахстану з насінницької компанією зі значним розподілом по всьому регіону.
Згідно з повідомленням компанії, ліцензіат почав промислове виробництво насіння в Україні, гібриди соняшнику будуть виведені на ринок до виробничого сезону 2017 року.
Угода є першою комерційною діяльністю після недавнього придбання S&W австралійської компанії SV Genetics, яка займається селекцією насіння соняшнику і сорго з наступним ліцензуванням на світових ринках.
Глобальна сільськогосподарська компанія S&W Seed Company заснована в 1980 році, постачає на ринки широкий спектр кормових і спеціальних продуктів рослинництва.
Компанія є світовим лідером в області виробництва насіння люцерни, постачає продукцію насінництва в більш ніж 30 країн. Компанія також є постачальником гібридів сорго і соняшнику, а також виробляє стевію – природний безкалорійний підсолоджувач.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас