Радіотехнік із Запоріжжя розробив шолом віртуальної реальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радіотехнік із Запоріжжя розробив шолом віртуальної реальності

Технології&Авто
755
Інженер-радіотехнік Андрій Коваль з Запоріжжя, який працює у сервісному центрі з ремонту мобільних телефонів, розробив 3D-шолом.
Запорізький радіотехнік Андрій Коваль розробив шолом віртуальної реальності, який підтримує якість FullHD. Зі слів розробника, це перший такий 3D-шолом в Україні.
Як повідомив А.Коваль кореспонденту УНН, ідея розробки шолома до нього прийшла декілька років тому, коли в Запоріжжі почали з’являтися пристрої з-за кордону. Але їх вартість, за словами Андрія, була захмарною. Тому він зацікавився, чи можливо виготовити щось подібне самостійно.
Вивчивши механізм роботи 3D-шолома, запоріжець зрозумів, що може зібрати власний. Запчастини А.Коваль закуповує в Китаї. Близько півтора року тому Андрій розробив перший свій шолом. Як каже сам розробник, ефект об’єму у першому пристрої був дивовижним, а якість зображення підводила.
Але, ось вже місяць тому, запорізький майстер з ремонту мобільних телефонів розробив сучасний шолом, якій не поступається закордонним 3D-пристроям (шоломам).
“Поки що, я майже не заробляю на реалізації шоломів. Левову долю від цієї суми займає придбання запчастин”, – сказав А.Коваль.
Наразі пристрої розробника тестують різні відеоблогери та геймери.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас