Зубко оцінив, скільки коштуватиме відновлення Донбасу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зубко оцінив, скільки коштуватиме відновлення Донбасу

Казна та Політика
1996
Вартість відновлення постраждалої від війни інфраструктури, житлових будинків і компаній Донбасу складе до 15 млрд дол., повідомила прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (Мінрегіон) з посиланням на віце-прем’єр-міністра – голову Мінрегіону Геннадія Зубка.
«На жаль, схід Донбасу безпосередньо постраждав від війни. Приблизна вартість відновлення збитку для інфраструктури, компаній і житлових будинків складе до 15 млрд дол.», – цитує прес-служба Геннадія Зубка.
Нагадаємо, президент України Петро Порошенко в січні 2016 року заявив, що Україна отримала від міжнародних партнерів гарантії щодо донорської допомоги на відбудову Донбасу.
Кабінет міністрів України наприкінці березня 2016 року схвалив проект розпорядження, яким передбачається створення міжнародного донорського фонду для відновлення і розвитку східних регіонів України. 9 червня 2016 року Порошенко підписав прийнятий парламентом закон про внесення змін до Бюджетного кодексу, що дозволяє виділити понад 3 млрд грн для фінансування програм відновлення Донецької і Луганської областей.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас