Українська платформа Attendify залучила $1 млн інвестицій від TMT Investments і Digital Future — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська платформа Attendify залучила $1 млн інвестицій від TMT Investments і Digital Future

Фондовий ринок
311
Український стартап Attendify (колишній KitApps) закрив угоду на $1 млн. У ній взяли участь венчурний фонд TMT Investments та інвестиційна компанія Digital Future, яка виступила лід-інвестором. Крім бридж-раунду на суму $1 млн за участю TMT, Digital Future також викупив пакет акцій колишніх інвесторів на суму $900 000. Сумарно Digital Future вклала в Attendify $1,7 млн ​​- це найбільша інвестиція в історії інвесткомпанії.
Нагадаємо, Attendify – це мобільна платформа, що дозволяє створювати брендовані соціальні програми для конференцій, виставок, зустрічей та інших заходів. Кожна програма має функціональність закритої соціальної мережі, щоб забезпечити залучення користувачів і дозволити організаторам відстежувати їхню активність для поліпшення якості заходу. Залучені кошти витратять на прискорення зростання компанії і подальший розвиток продукту.
Стартап заснували українці Михайло Балясний (СЕО) і Артем Яремчук (СТО) в 2011 році, спочатку платформа називалася KitApps. Компанія інкорпорована в США і нараховує понад 20 співробітників. Серед клієнтів Attendify такі компанії, як Google, AstraZeneca, Chrysler, Tableau, AOL тощо.
Для Digital Future це найбільша угода в історії її інвестиційної діяльності. Про це у Facebook повідомив СЕО Digital Future Олексій Вітченко: «Познайомилися з хлопцями на Web Summit в минулому році. Відразу зацікавилися проектом. Потім довго домовлялися і тепер уже офіційно анонсуємо нашу поки що найбільшу інвестицію», – написав він.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас