Сім великих банків допоможуть європейському бізнесу розвивати технологію Blockchain — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сім великих банків допоможуть європейському бізнесу розвивати технологію Blockchain

Фінтех і Картки
415
Сьогодні у Франції сім великих європейських банків – BNP Paribas Securities Services, Caisse des Dépôts, Euroclear, Euronext, S2iEM, Société Générale та Paris EUROPLACE – оголосили про підписання угоди щодо розвитку технології Blockchain для малого і середнього бізнесу в Європі.
Проект відкритий для всіх міжнародних партнерів і націлений на полегшення доступу європейського бізнесу до ринків капіталу і на підвищення швидкості, безпеки і прозорості пост-торгових операцій. Проект став можливим завдяки нещодавно запровадженій у Франції нормативно-правовій базі, яка уможливлює випуск і обіг цінних паперів на базі технології Blockchain.
Однією з головних цілей проекту є об’єднання фінансових можливостей і досвіду для розвитку інноваційних ідей для пост-торгових операцій через нову незалежну компанію. Ця компанія допоможе бізнесу залучити кошти на ринках капіталу, що набагато знизить витрати і підвищить безпеку.
Blockchain – це ланцюжок блоків даних, де кожен блок пов’язаний з попереднім. Кожен блок містить набір записів. Нові блоки завжди додаються тільки в кінець ланцюжка, але тільки якщо вони схвалені більшістю користувачів і відповідають вже наявним блокам. Такий принцип гарантує децентралізований механізм безпеки і лежить в основі технології, яка широко використовується для передачі даних.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас