Через 20 років готівкових грошей не буде (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через 20 років готівкових грошей не буде (дослідження)

Фінтех і Картки
1439
Згідно з результатами соціологічного дослідження, 2/3 британців і 3/4 жителів Лондона вважають, що готівкові гроші вийдуть з обороту вже через 20 років.
Дослідження, проведене Лондонською PR-компанією London&Partners, показує, що 68% відсотків респондентів (2000 британців) вважають, що безготівкові технології повністю замінять готівкові гроші вже в 2036 році. Ще більше лондонців дотримуються такої ж думки, бо вони дедалі частіше використовують безготівкові платежі.
В London&Partners стверджують, що ставлення до нових платіжних технологій зумовлене тим, що Об’єднане Королівство стало одним із центрів розвитку технологій, пов’язаних з фінансовими послугами. Виходячи з результатів дослідження, проведеного EY, дохід fintech становить близько £6,6 мільярдів. До того ж, цей сектор забезпечує понад 61 000 робочих місць.
Минулого тижня в Банку Англії заявили про плани щодо розвитку фінансових технологій. Керівник банку Марк Карні стверджує, що «фінансові технології змінять сутність грошей та банківської системи в цілому, і забезпечать демократичну революцію для кожного, хто користується фінансовими послугами».
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас