Азіатські банки будуть більше інвестувати в IT — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азіатські банки будуть більше інвестувати в IT

Фінтех і Картки
240
У 2016 році обсяг інвестицій в інформаційні технології з боку банків і фінансових компаній Азії і Тихоокеанського регіону складуть понад $22 мільярди, що менш ніж на 0,5% вище, ніж у 2015 році. Такі дані надала консалтингова компанія Gartner.
Дослідження компанії було спрямоване на такі країни, як Австралія, Нова Зеландія, Сінгапур і Південна Корея. Витрати фінансових установ в згаданих країнах в основному будуть спрямовані на персонал, програмне забезпечення, оброблення даних, обладнання та послуги зв’язку.
Очікується, що в 2016 році банки Сінгапуру збільшать витрати на IT на 3,2%, Нової Зеландії — на 1,3%. Фінансові установи інших вказаних країн планують інвестувати в IT ще менше.
У консалтинговій компанії стверджують, що витрати на програмне забезпечення в азіатських і тихоокеанських банках зростуть на 6,3%, що значно більше, порівняно зі зростанням витрат на інші сфери.
Нещодавно компанія Accenture повідомила про значне зростання фінансових вливань в азіатські fintech-стартапи. У 2015 році обсяг інвестицій зріс з $880 мільйонів до $4,3 мільярда у порівнянні з попереднім роком.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас