Скандинавський банк збирається випустити біорозкладні картки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скандинавський банк збирається випустити біорозкладні картки

Фінтех і Картки
586
Скандинавський Bank of Aland спільно з компанією Gemalto розробляє нові платіжні картки, які будуть зроблені з екологічно чистого матеріалу – замінника пластмаси, біорозкладного і нетоксичного при згорянні.
Дизайн таких карток розробить компанія RBK Communiations, на лицьовій стороні розміститься художнє зображення, що відображає сенс еко-проекту Baltic Sea Project, в рамках якого картки і будуть випущені, повідомили в прес-службі Bank of Aland.
Біорозкладні картки отримають всі нові клієнти банку, а також існуючі, коли термін дії їхніх нинішніх карток підійде до кінця. Також раз на місяць клієнти будуть отримувати звіт про «вуглецевий слід» кожної з вчинених ними транзакцій з пропозицією компенсувати викиди вуглекислого газу в атмосферу.
В рамках Baltic Sea Project, запущеного в банку в 2015 році, всім бажаючим пропонується зробити свій внесок у відновлення Балтійського моря – як за допомогою ідей, так і грошових пожертвувань.
Bank of Aland – банк Аландських островів архіпелагу в Балтійському морі, який є автономією у складі Фінляндії. Центральний офіс розташований в столиці Аландських островів – місті Марієхамн.
Банк має п’ять відділень на Аландських островах, ще п’ять – в інших регіонах Фінляндії і три представництва у Швеції.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас