Дорожче від Вест-Енду: район у Китаї став найдорожчим на ринку офісної нерухомості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дорожче від Вест-Енду: район у Китаї став найдорожчим на ринку офісної нерухомості

Нерухомість
578
Центральний район Сянгана обігнав лондонський Вест-Енд і знову став найдорожчим у світі ринком офісної нерухомості, повідомила одна з провідних світових консалтингових компаній у сфері нерухомості CBRE.
Вартість оренди офісних площ у центрі Сянгана становить $290 за кв. фут на рік, а в лондонському Вест-Енді – $262 за кв. фут.
Найбільш істотно в світі з червня минулого року піднялися орендні ставки в іншому районі Сянгана – Західний Цзюлун (Західний Коулун). Подорожчання склало 19,5%. При цьому за вартістю оренди він займає п’яту позицію в рейтингу.
У Центральному районі Сянгана офіси подорожчали на 14,2%, в результаті чого він посів третє місце у світі за темпами зростання цін. У Вест-Енді був зафіксований підйом всього на 1,4%.
З десяти місць в світі, де ціни на оренду офісів зараз найвищі, сім позицій займають представники Азії. Крім Центрального району Сянгана, сюди також входять райони, розташовані в Пекіні, Шанхаї, Токіо і Нью-Делі.
Так, третє місце в рейтингу найдорожчих офісів дісталося Фінансовій вулиці Пекіна, тут річна вартість оренди офісу становить $188 за кв. фут, а на четвертому місці – Центральний діловий район китайської столиці – $182 кв. фут.
У дослідженні CBRE враховуються дані про вартість оренди офісів у 126 містах різних країн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас