Найважливіші цифри і цитати вівторка, 31 травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 31 травня

1019
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 31 травня:
  • Україна за 4 міс. знизила виробництво електроенергії на 6,6%
  • Рада різко знизила акцизи на старі автомобілі – в 2-28 рази в залежності від об’єму двигуна
  • Платіжний баланс України в квітні зведений з профіцитом $ 468 млн.
*Рада відмовилася підвищити прожитковий мінімум, мінімальну зарплату і пенсію на 5%
Спеціаліст з маркетингу компанії SV Development Сергій Костецький про податок на нерухомість
“Найбільшою проблемою нового закону в сфері оподаткування нерухомості є віднесення всіх прибудов на присадибній ділянці, а також підсобних приміщень до розряду комерційної нерухомості … Ті люди, які володіють старенькими будиночками, які стоять в селі, і ними ніхто не користується, у них з часом почнуться дуже серйозні проблеми “.
Генеральний директор Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів Олег Назаренко про зростання продажів автомобилів в Україні
“Статистикою насправді легко маніпулювати. Припустимо, якщо я сьогодні продав одну машину, а завтра десять, то ось вам і зростання на 90%. При цьому врахуйте, що в минулому році з січня по квітень авторинок фактично лежав на дні: продажу за всій країні в цей період ледве перевалили за 10 тис. автомобілів “.
Експерт групи “Пенсійна реформа реанімаційного пакету реформ” Віталій Мельничук про нарахування пенсій
“Накопичувальна система буде складатися з двох складових: професійно накопичувальної та обов’язкової накопичувальної. Професійна пов’язана з тим, що у нас є люди, які працюють в поганих умовах і які раніше йдуть на пенсію. Сьогодні за цих людей роботодавець платить в загальний котел, а потрібно – цій людині на персональний рахунок. Тоді незалежно від того, де людина працювала, він буде мати свою професійну пенсію, тому що він її своїм здоров’ям заробив “.
Директор департаменту управління ризиками НБУ Ігор Будник про продаж активів неплатоспроможних банків
“Незабаром в Україні почнуть діяти дві американські майданчики з продажу активів неплатоспроможних банків – Debt Exchange і First Financial Network. Одна вже зареєстрована, реєстрацію другий чекаємо протягом тижня”.
Помічник президента Білорусі з економічних питань Кирило Рудий про фінансову дієту”
“Ми зараз спостерігаємо, що люди відкликають депозити, намагаються жити як раніше. Проте сьогодні настає інша реальність – ми повинні міняти свій спосіб життя. Дієта – це інший спосіб життя”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас