Airbus і Державіаслужба намір організувати в Києві навчальний майданчик для авіаційних спеціалістів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Airbus і Державіаслужба намір організувати в Києві навчальний майданчик для авіаційних спеціалістів

Фондовий ринок
186
Одна з найбільших авіабудівних компаній в світі – Airbus (Франція) – спільно з Державною авіаційною службою України планує організувати в Києві навчальний майданчик для авіаційних фахівців.
Згідно з повідомленням Державіаслужби, така ініціатива обговорювалася 27 травня в ході зустрічі з регіональним директором з безпеки польотів Airbus Юрієм Чекановим: обговорювалися питання підтримки безпечної експлуатації повітряних суден Airbus в Україні, проведення навчальних семінарів, майстер-класів та інших заходів для державних інспекторів та експлуатантів.
Ю.Чеканов, зокрема повідомив, що Airbus планує взяти участь в національних курсах по внутрішньому розслідуванню експлуатаційних подій на базі Європейського регіонального навчального центру ICAO з підготовки державних інспекторів з безпеки польотів та льотної придатності. Представники Державіаслужби запропонували розширити перелік тренінгів, щоб надалі створити в Києві регіональний навчальний майданчик для авіаційних фахівців з України, Молдови, Грузії та країн Балтії.
В результаті сторони домовилися скласти план більш тісної взаємодії на 2017-2018 рр., що включає, в тому числі, заходи для інспекторів відомств цивільної авіації, а також провести спільну роботу з підготовки чергових курсів за участю Airbus в жовтні поточного року.
Airbus S.A.S – одна з найбільших авіабудівних компаній в світі, утворена в кінці 1960-х років шляхом злиття кількох європейських авіавиробників. Виробляє пасажирські, вантажні і військово-транспортні літаки під маркою Airbus.
В Україні ряд авіакомпаній використовує в своїй діяльності літаки Airbus.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас