PayPal йде з Туреччини через проблеми з регулятором — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal йде з Туреччини через проблеми з регулятором

Світ
450
Американська компанія змушена призупинити роботу в Туреччині через проблеми з ліцензією. Представники PayPal повідомляють, що для відновлення роботи необхідно отримувати кілька дозволів.
PayPal неодноразово подавала документи на отримання ліцензії в Туреччині. А представники регулюючих органів в свою чергу відмовляли американській компанії у видачі цього свідоцтва. Не пояснюючи при цьому конкретної причини відмови.
Як і в більшості інших країн світу, в Туреччині є відомство, яке відповідає за ліцензування та регулювання банківської і платіжної систем. Незважаючи на те, що PayPal працює в країні вже досить довго, компанії не вдалося домовитися з регулятором. Тепер відомство і зовсім заборонило їй займатися онлайн-переказами в державі.
В результаті цього рішення жителі Туреччини не зможуть ні отримувати, ні відправляти кошти.
«Ми з жалем повідомляємо, що припиняємо свою діяльність в Туреччині. З 6 червня 2016 року турецькі клієнти не зможуть отримувати і відправляти кошти за допомогою своїх рахунків. Наші клієнти можуть (до 6 червня) увійти в свої акаунти і перевести наявні там кошти на рахунки в банках, якщо такі у них є », – йдеться в заяві компанії.
За місяць до відключення онлайн-гаманців, PayPal почав обмежувати операції в рамках карткової програми PayPal Nakit. З 1 травня користувачі карток не можуть поповнювати їх. А витратити наявні кошти потрібно до 31 липня.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас