MSI представила комп'ютер-рюкзак для роботи з МК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MSI представила комп'ютер-рюкзак для роботи з МК

Технології&Авто
282
Слідом за HP компанія MSI представила власний переносний комп’ютер-рюкзак для віртуальної реальності VR Backpack, про який вперше стало відомо в кінці минулого тижня.
Такий комп’ютер дозволяє користувачам шоломів віртуальної реальності, на кшталт Oculus Rift або HTC Vive, переміщатися в просторі і не бути “прив’язаним” проводами до настільного ПК або ноутбука. Такий “рюкзак” від MSI важить близько 5 кг, а вбудованого акумулятора вистачає на 60-90 хвилин ігор у віртуальній реальності. Батарею завжди можна замінити при наявності запасної.
Усередині комп’ютера встановлена материнська плата MSI Z170, процесор Intel Core i7 шостого покоління і відеокарта NVIDIA GTX 980. При цьому всі компоненти замінюються, а значить, в майбутньому можна без проблем встановити більш потужну карту NVIDIA GTX 1080. Для підключення зовнішніх пристроїв в комп’ютері є один порт HDMI, два USB 3.0 і два USB 2.0. Це відповідає мінімальним вимогам Oculus Rift і HTC Vive.
Для охолодження “заліза” в комп’ютері використовуються вентилятори, а гаряче повітря виводиться через решітки з боків. MSI запевняє, що користувач не буде відчувати нагріву пристрою, так як при його розробці були використані спеціальні тканинні бар’єри.
Вартість і дата початку продажів комп’ютера-рюкзака від MSI поки не повідомляються.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас