Найважливіші цифри і цитати понеділка, 30 травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати понеділка, 30 травня

623
Найважливіші цифри і цитати понеділка, 30 травня:
  • ЄБРР скоротить інвестиції в проекти в Україні в 2016
  • Ціна на біткоіни досягла 20-місячного максимуму – $530
  • Україна після завершення опалювального сезону збільшила запаси в ПСГ на 8,1%
  • Загальний держборг України в квітні збільшився до $ 67,091 млрд
  • Скорочення турпотоку до Туреччини виявився максимальним з травня 1999 року
“Вихід з хвороби – кризи – не буває без ліків, а ліки завжди гіркі … Пропозиції МВФ – це ліки, яке має прийняти українське суспільство, щоб вилікуватися від хвороби”.
Начальник туристичного департаменту Мінекономрозвитку Іван Ліптуга про позбавлення ліцензій більше 2 тисяч туроператорів
“У 75% туроператорів можна анулювати ліцензії. Близько 2000 з 2550 компаній, яким були видані ліцензії суб’єктів туроператорської діяльності (нагадаю, що в Україні ці ліцензії безстрокові), вперто продовжують робити вигляд, що ліцензійні умови їх не стосуються”.
Керівник головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій про нові квитки для здачі теоретичного іспиту зі знання ПДР
“Чинний на сьогоднішній підхід до формування питань необґрунтовано ускладнює життя багатьом водіям-любителям, спочатку орієнтуючи їх на корупційне рішення питання по отриманню прав. Навіщо, наприклад, водієві приватного легковика знати залишкову висоту протектора вантажного автомобіля?”
Керівник практики контрактного права адвокатського об’єднання “Вдовичен і партнери” Андрій Молчанов про ризик рейдерських захоплень бізнесу
“За останній рік в МВС відкрили кілька сотень справ за статтею про заволодіння майном підприємств, корпоративними правами в зв’язку з підробкою реєстраційних документів. Але вирок суду було винесено всього один”.
Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард про ознаки глобальної економічної кризи
“Зараз у світовій економіці зовсім не той період, який був в 2008 році. Ми подолали його. Світова економіка в даний час все ще страждає від наслідків тієї кризи”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас