Apple хоче швидше запустити Apple Pay в країнах Азії і Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple хоче швидше запустити Apple Pay в країнах Азії і Європи

Фінтех і Картки
156
В даний час платіжний сервіс Apple Pay доступний в шести країнах, включаючи США, Канаду, Великобританію, Австралію, Китай і Сінгапур, але компанія Apple прагне якомога швидше розширити свій сервіс по всьому світу.
Про це повідомила віце-президент Apple Pay Дженніфер Бейлі. Вона сказала, що Apple працює над тим, щоб запустити сервіс Apple Pay на всіх великих ринках в яких присутня компанія.
«Ми хочемо швидше запустити Apple Pay в країнах Азії і Європи. Ми дивимося на розмір ринку для продуктів компанії Apple, на поширення кредитних і дебетових карт, а також на розвиток безконтактних платежів в країні », – заявила пані Бейлі.
Експерт також відзначила, що компанія готова запустити Apple Pay і в тих країнах, де в даний час безконтактні платежі не дуже розвинені, але там існує перспектива їх зростання. Вона навела приклад США, де на момент появи Apple Pay кількість безконтактних транзакцій становило 4%, але тепер їх частка збільшилася до 20%.
«Ми також працюємо з нашими партнерами, завдяки яким можемо використовувати інтеграцію з Amex і Visa, що дозволить досить швидко вийти на нові ринки», – додала Дженніфер Бейлі.
В даний момент офіційної інформації про те, де саме може ще найближчим часом з’явиться Apple Pay немає, але ходять чутки, що в цьому році сервіс буде запущений у Франції, Гонконгу і Бразилії.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас