Найбільший вітчизняний виробник томатної пасти залучив кредит в $ 10 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший вітчизняний виробник томатної пасти залучив кредит в $ 10 млн

Кредит&Депозит
1029
Міжнародна фінансова корпорація (International Finance Corporation, IFC) з групи Світового банку виділить $ 10 млн найбільшому українському вертикально інтегрованому виробнику томатної пасти Agrofusion Group для фінансування оборотного капіталу.
Згідно з повідомленням на сайті IFC, рада директорів корпорації затвердила цей проект 26 травня.
Передбачається, що зазначені кошти дозволять Agrofusion рефінансувати існуючі короткострокові кредитні лінії у місцевих банків на $ 4,3 млн, фінансувати власні потреби в оборотному капіталі на $ 5,7 млн, що пов’язано зі збільшенням виробництва продукції. Крім того, холдинг зможе посилити свої позиції на ринку України, наростити експорт в країни Центральної Європи і СНД (за винятком РФ).
Agrofusion Group, заснований в 2007 році екс-співвласником “Сандори” Сергій Сипко, є клієнтом IFC з 2012 року.
Компанія в 2014 році збільшила виробництво томатної пасти до 52,78 тис. тонн, а в 2015-му завдяки капіталовкладенням розширив потужності і досяг нового максимуму в 61,5 тис. тонн.
До складу Agrofusion входять два заводи з виробництва томатної пасти потужністю переробки близько 480 тис. тонн томатів за сезон, а також агрогосподарства в Херсонській і Миколаївській областях, які обробляють 20,5 тис. га зрошуваних земель, і два тепличних господарства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас