Велосипедисти збірної США використовують у тренуваннях "розумні окуляри" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Велосипедисти збірної США використовують у тренуваннях "розумні окуляри"

Технології&Авто
575
Збірна команда велосипедистів США в процесі підготовки до літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро використовувала новий вид обладнання — «розумні» окуляри виробництва компанії Solos.
Solos працювала з командою спортсменів, щоб створити окуляри доповненої реальності, які показують важливі дані під час їзди (наприклад, частоту обертання педалей і частоту серцевих скорочень, спалені калорії і пройдену дистанцію). Це є відмінною підмогою для атлетів, які прагнуть посилити ефективність тренувань і збільшити темп, щоб досягти більш значних результатів.
«Розумні» окуляри сумісні з загальновідомими додатками для тренувань на велосипеді, такими як MapMyRide, Strava і TrainingPeaks. Також варто відзначити їх доступність. Solos запустила краудфандингову кампанію, щоб «розумні» окуляри змогли придбати усі бажаючі любителі занять велосипедним спортом.
Ті, хто візьме участь у краудфандинговій кампанії зараз, зможуть придбати смарт-окуляри за ціною $250 з очікуваним постачанням в жовтні цього року. Надалі ціна пристрою зросте до $400. Рекомендована виробником роздрібна ціна «розумних» окулярів Solos складе $500. На жаль, в краудфандинговій кампанії зможуть взяти участь лише жителі деяких країн.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас