Минулого року іспанці переказали на закордонні банківські рахунки 2,6 млрд євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Минулого року іспанці переказали на закордонні банківські рахунки 2,6 млрд євро

Світ
228
Жителі Іспанії за підсумками 2015 року повідомили в податкову службу країни про наявність за кордоном активів на 13,7 млрд євро. З них 2,6 млрд євро іспанці тримають на банківських рахунках, 4,8 млрд євро мають у вигляді акцій компаній і ще 1 млрд євро – в якості нерухомості.
У податковій службі Іспанії вважають, що введення в податковій декларації форми modelo 720 підстьобнуло жителів країни здійснювати закордонні інвестиції – всього за 4 роки з моменту нововведення закордонні інвестиції іспанців досягли 140,9 млрд євро.
Як передає видання El Mundo, з цієї суми на банківських рахунках зберігається 24,6 млрд євро, у вигляді нерухомості – 12,1 млрд євро, в інвестфондах – трохи більше 104 млрд євро.
При цьому, наголосили в іспанському податковому управлінні, дані про активи за кордоном продовжують надходити, незважаючи на те, що терміни інформування про це вже підійшли до кінця. Для багатьох іспанців вигідніше повідомляти про свої активи з запізненням, ніж нести відповідальність за відмову повідомляти про них.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас