PayPal закрила додатки для Windows Phone, BlackBerry і Fire OS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal закрила додатки для Windows Phone, BlackBerry і Fire OS

Фінтех і Картки
710
Електронна платіжна система PayPal залишилася всього з двома офіційними додатками: для iOS і для Android. Клієнти сервісу для Windows Phone, BlackBerry і Fire OS від Amazon перестануть функціонувати вже 30 червня.
Якщо рішення з приводу закриття додатків для Windows Phone і BlackBerry якось можна зрозуміти, то припинення підтримки Fire OS, на базі якої працюють планшети Kindle Fire і смартфон Fire Phone, може викликати подив, оскільки остання ОС є «Форком» Android. PayPal не вдається в роз’яснення щодо закриття своїх додатків, однак запевняє, що це дозволить поліпшити залишилися клієнти для двох найпопулярніших мобільних ОС, а також сервіс в цілому.
PayPal відразу ж зазначила, що порушені закриттям додатків користувачі як і раніше будуть мати повний доступ до мобільної версії сайту платіжної системи – там вони зможуть управляти своїми коштами і здійснювати платежі. Більш того, існують варіанти використання PayPal за межами офіційного сайту. Так, користувачі BlackBerry можуть відправляти прямі платежі через месенджер BBM, а в Outlook.com для Windows є можливість використовувати PayPal для відправки платежів прямо з поштової програми.
«Ми все ще віддані партнерству з провайдерами мобільних пристроїв, і ми приносимо вибачення за будь-які незручності, які це може принести нашим клієнтам», – заявила Джоанна Ламберт (Joanna Lambert), віце-президент PayPal за споживчими продуктам.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас