Шахраї використовують нові скімери для кас самообслуговування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шахраї використовують нові скімери для кас самообслуговування

Фінтех і Картки
2123
Експерт з інформаційної безпеки Брайан Кребс у своєму блозі опублікував повідомлення про те, що в супермаркетах найбільшої американської мережі Walmart, а також в магазинах Safeway були виявлені нові скімери, встановлені на термінали кас самообслуговування.
За словами експерта, скімінгові пристрої, призначені для перехоплення даних платіжних карток покупців, встановлюються в мить ока на платіжні термінали виробництва компанії Ingenico.
Накладка на термінали кас самообслуговування оснащена клавіатурою для перехоплення PIN-коду, введеного користувачем, і механізмом для зчитування даних з магнітної смуги платіжної картки. На фото, крім скімера, також показано кабель, який використовується для вивантаження зібраних даних після вилучення пристрою.
Ціна даної моделі на чорному ринку становить близько $200-300 без урахування вартості компонентів для живлення і зберігання викраденої інформації. Як повідомляє Кребс, встановлений на термінал пристрій помітити практично неможливо.
Минулого року Walmart звернувся до покупців з проханням використовувати чіпові карти, які є більш безпечними, ніж картки з магнітною смугою. Для цього в супермаркетах були встановлені зчитувачі таких карт. Однак шахраї стежать за тенденціями і швидко реагують на них.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас