СБУ проводить обшуки на об'єктах полтавської філії "Укргазвидобування" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ проводить обшуки на об'єктах полтавської філії "Укргазвидобування"

Кримінал
456
Співробітники Служби безпеки України проводять обшуки на чотирьох об’єктах полтавської філії “Укргазвидобування”.
Про це повідомив співрозмовник в НАК “Нафтогаз України”.
“У середу ввечері СБУ зайшло з обшуками на 4 об’єкти полтавської філії” Укргазвидобування “, – сказав співрозмовник. За його словами, слідчі дії тривали всю ніч.
Як повідомлялося, 11 травня Служба безпеки України, Генпрокуратура і співробітники “Альфа” проводили обшук і виїмку документів в ДП “Укргазвидобування”.
У лютому 2016 року співробітники Генеральної прокуратури України також проводили обшуки в чотирьох філіях ПАТ “Укргазвидобування”.
Нагадаємо, що раніше глава правління “Укргазвидобування” Олег Прохоренко оприлюднив інформацію про схеми, які здійснювалися під час роботи колишнього менеджменту компанії.
Як зазначає в своєму блозі народний депутат “БПП” Сергій Лещенко, до призначення нового менеджменту, “Укргазвидобування” контролювалася депутатською групою “Воля народу”.
Як відомо, 20 травня суд задовольнив позов компанії “Укргазвидобування” про розірвання договору про спільну діяльність з ТОВ “Фірма” Хас “, акціонером якої є народний депутат від групи” Воля народу “Олександр Онищенко.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас