Visa відкрила центр інновацій в регіоні CEMEA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa відкрила центр інновацій в регіоні CEMEA

Фінтех і Картки
197
Міжнародна платіжна компанія відкрила інноваційний центр в Дубаї. Цей центр буде обслуговувати Центральну і Східну Європу, Близький Схід і Африку. Будучи частиною мережі інноваційних центрів, які Visa вже відкрила, або збирається запустити в різних країнах світу в 2016-2017 рр.
Приміщення площею 370 квадратних метрів розташоване в технопарку Dubai Internet City. У ньому будуть представлено все необхідне (в тому числі доступ до напрацювань Visa, включаючи API), щоб клієнти та партнери могли працювати над створенням сучасних платіжних рішень.
Центр в Дубаї розрахований на розвиток безготівкових технологій оплати і повинен стати таким же популярним, як вже існуючі центри в Сан-Франциско і Сінгапурі.
«ОАЕ є одним з лідерів в регіоні по прийняттю інноваційних технологій. У стратегії розвитку країни до 2021 року економіка й освіта входять в ТОП-4 основних напрямків діяльності, підкреслюючи прихильність країни до технологічних інновацій », – сказав Камран Сіддікі, представник Visa в регіоні CEMEA (Центральна та Східна Європа, Близький Схід і Африка).
Вигідне розташування ОАЕ теж розглядалося при виборі локації для Центру інновацій.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас